Sportski susreti

30.09.2021.
Sportski susreti - Udruga Kamenčići

Dana 29. rujna 2021. u organizaciji udruge „Kamenčići“ održani su sportski susreti na igralištu u Športskom centru „Ljubica“ uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. Na sportskim susretima sudjelovali su članovi udruge „Kamenčići“ iz Šibenika, članovi udruge „Latice“ iz Koprivnice i članovi udruge „Rajska ptica“ iz Karlovca koji su uključeni u provedbu ESF projekta PLAN-Planned Lifetime Assistance Network, UP.02.2.2.06.0451 koji udruga „Kamenčići“ provodi u okviru Poziva “Širenje mreže socijalnih udruga u zajednici-faza 1” u partnerstvu s Javnom Ustanovom “Športski objekti” – Šibenik i Medicinskom školom – Šibenik.

Ovim putem se zahvaljujemo volonterima učenicima Medicinske škole koji su pomogli pri izvođenju sportskih igara, a posebno profesorici Lidiji Mačukat na njenom doprinosu i vremenu uloženom u organizaciju i pripreme za sportske susrete.

Isto tako se zahvaljujemo Javnoj ustanovi „Športski objekti“ – Šibenik koja nam je osigurala adekvatan prostor za održavanje sportskih susreta.